Nyårsafton

Sitter vid datan nu. Laddar upp med lite skön musik, brudarna kommer snart (Y) Då ska vi göra v. oss och sånt ni vet ;)

Vid 6 tiden ska vi till bästis och äta god matt med härligt folk, sen ska vi vidare! Nu är väl nyår ganska planerat, kläder är bestämmt för länge sen, drickan är på kylning, bättre kan de inte bli! det är lite förvirrat men de löser väl sig, hehehe !

SES I DIMMAN GOTT FOLK !



ÄRREEE FEST ELLLLERR ? jappppp !!!!!!

Nyår

jag har inte tid att skriva, vad är detta ? Jag har fullt upp hela dagarna, hehe

Detta måste ni bara få veta ?! Ni vet beatrice, min vackra kompis med långt brunt lockigt hår....Hon har klippt av allt hår, typ.. till under öronen :O Hon blev så fin!

nu ska vi in till stan och handla maten till imorgon, vi har typ planerat vår nyår nu. Vi ska vara här hos bästis typ 10 st, sen drar vi in till stan, yeaaah !

kollade precis igenom beas bilder på data, hittade massa från skolavslutningen i 9an och lärarmiddagen, klart de känns lite när man kollar på dom, det är liksom 9 år tillsammans man pratar om. Men man saknar bara vissa, så är det bara och vissa tider har varit bra, ni vet vem ni är (L)


hittade även denna vackra bild på min storebror.
du är värld mer än allt. du är min idol (L)

LIVET ÄR EN FEST ? !!!

jaha, jag har inte haft tid att skriva idag..

jag var ju på kicks idag och fick sån makeuprådgiving, det var trevligt! Lärde mig mycket. Köpte även den id boxen, med mineral puder, de kostar att ligga på topp kan man ju bara säga, usch.. övningskörde runt i hela stan med mamma idag eftersom hon skulle in och handla både på city gross och infarten :) jag är kung på att köra också, kung överallt, hehe

Jag är hos älskling, ska sova här inatt. NI ANAR INTE HUR MYCKET JAG LÄNGTAR TILL NYÅR ?!!! Ni längtar också, eller hur ?


Äntligen

somnade redan klockan halv 10 igår, helt underbart. Men vaknade 3 i natt av att min katt rev mig, hehe :O men somnade om och vaknade nu 11, sovit 13 timmar (Y)

Ska snart in till stan, issa kommer tjugo över 1, bea och stina kommer halv 2 och hämtar oss. Dom ska följa med mig till kicks, ska ju på sån makeuprådgiving, ska bli spännande. Sen ska jag köpa de jag läääääääängtat efter så länge! Yeaaah. Nu ska jag göra v. mig lite, inte sminka mig eftersom dom ska sminka mig. Byeee


Bästa på hela dagen

Detta är det bästa jag gjort på hela dagen. Ny duschad, lägga sig i en ren bäddad säng,bara få ta de lungt och veta att man förtjänar de efter 2 timmars hård träning. Det har gått i 190 hela dagen. Men de har varit en bra dag, ska inte klaga.

 
något liknande ?! hahaha


lite tankar

Som sagt åkte vi in till stan innan. Det blev en nyårs ja vad kan man säga, linne/tunika, dammn! Storlek m, vad tycks ? heheh. Provade även kläder i s och dom passade, helt sjuk. Jag förstår inte de själv innu, kollar fortfarade på dom större storlekarna och tror fortfarande att jag är så stor. Men den känslan försvinner snart väl!Kommer bild sen, batteriet på kameran är dööött.

Ska snart på träning. Bränna litta fett, alltid bra. Jag tänkte på de, en sak som jag gjorde lite fel. Jag vägde inte mig innan jag började gå ner i vikt, men man hade ju ändå ett humm om vad man vägde, men de är ju inte de viktigaste. Det är ju hur det ser ut på kroppen. Men jag har väl gått ner runt 10 kilo nu, lite mer kanske. Men det är inte det viktigaste för mig, det är att de syns mkt ! Och att höra mina nära (ÄRLIGA) vänner säga : SÅÅÅÅ SMAL DU BLIVIT. Det är de bäästa för mig. En sak till innan jag slutar skriva, jag har alltid dummat mig och sagt typ: Gud kommer straffa dig om/när du gör eller säger så. Och tänk de funkar verkligen, du skulle tänkt dig för innan du sagt de, för nu sitter du i sitsen själv, och hur känns de? inte bra eller hur?
" skrattar bäst som skrattar sist" väldigt bra ordspråk










färgat och klart



äntligen, färgat utväxten !!!!!!!!!!
nu ska jag, bea och issa in till stan och kolla runder lite. Ringde kicks innan och beställde tid till makeuprådgivning som jag fick av töserna när jag fyllde år, sen efter de ska jag köpa den "GYLLENE" boxen, hehe. Nej men jag ska köpa den "boxen" med id puder, som kostar 1000 kr :O ahhhhh ! Fick ju pressentkort där i julklapp! inte lätt att vara flicka, hehe.
Adjööööö

KÄRLEK



har glömt att visa er mina nya skor, dom är så snygga ! KÄRLEK

uschhhhhh



                                       //              FÖRE              //

       

                                        //          EFTER                      //

jag ljuger inte ! jag vek in 102 plagg och ändå är där kläder i tvätten .. ojoj ojj  


skallig?

jaha då är de söndag. Det blev ingen bio igår, det var något konstigt med bokning och där var bara få platser kvar.. så det blev mys kväll med älsklingen, bea och issa. Dom satt och kollade på kanibal filmer, det är inte min stora favorit så jag satt och spelade spel på min data, heheh.

Idag är det storstädning som gäller, och jag ska fixa i min garderob så allt får plats. OHHHH, vad jag har kläder...

Måste berätta detta för er, jag och pappa satt och kollade på bilder från julen. Han bara my, börjar du bli tunnhårig ( jag har jätte tjockt hår) jag bara nej pappa. Han bara men du ser helt skallig ut där uppe! Jag bara pappa, det kallas utväxt, hhahahah. Då sa jag, jag ska snart färga de. Han bara neeeej, du ska ha din egen färg och dina lockigt, hhehe. Min pappsi är king ! Så ikväll kommer bea och jag ska färga mitt hår så jag inte ser skallig ut, hehe



fick precis en bild av älsklings paulina. Du är underbar <3

Ohh,rea rea åter rea

jag vet att de är dålig uppdatering. Jag och älskling åkte till väla klockan 1 och nu är klockan 5 över 7, alltså  har vi rusat i värta rusnings trafiken på väla, människor är inte kloka när det är rea :S hehe. Jag är inte en av dom, heheheh. Det blev en massa fint. Men en sak jag måste berätta när vi tog bussen in till landskrona, jag sa ju halv till helsingborg och jag betala, bla bla bla. Sen satt vi på tåget och då visar jag biljetten, så tittade han på mig helt så, ni vet precis som när man visat sitt sånt skol kort, han bara: du? jag bara :, ehhh JA :O ( jag bara vad har jag nu gjort ) han bara: hur gammal är du? jag bara, emm 17. Han bara jaha okej, man måste ju fråga, du såg mycket äldre ut. ( stolt, hahaha) Jim bara my, gränsen till vuxen biljett är 21 år, jag bara nu var de inte lika kul längre. hehehe

Vi kanske ska tillbaka till helsingborg igen och kolla bio, puss


älskling och jag

nu ska jag och älskling in till stan och äta på restaurang tillsammans. Vi måste ju också fira lite jul ihop!


det fick bli ens naturiga lockar idag, orkade inte platta det.

det är så hemskt

vaknade precis, jag kunde inte somna igår, jag hade kunnat springa ett maraton lopp.. Jag och bästis pratade i tele igår till halv 4 på natten, eller det blir ju idag. Vi pratade massa skit, men en sak blev jag jätte arg över :@ men jag älskar dig ändå, hehehe. Varje morgon jag vaknat nu på sista tiden, jag har varit så täppt i näsan, det är så jobbigt. Jag hatar att vara förkyld. För de första känner man sig dålig i hela kroppen ( man får knappt lufft, allt blir 1000 ggr jobbigare) För de andra får man inte luft genom näsan ( Man blir beroende av nässpray ) För de tredje, man smakar ingenting, så man skiter i att äta. För de fjärde och de sitsta, man blir så röd om näsan och det gör så fruktanssvärt ont ( eftersom man snyter sig i tod och otid) förkylning är värst , bläää
Är det inte sant?





vad händer i dag på annandag jul gott folk? :)
min älskling kommer till mig idag :) jag är även sugen på väla,heheh

tack så mycket

jaha, då är julafton över. Julafton är alltid precis lika bra, blir alltid precis lika nöjd. Jag fick de jag önska mig. Jag är så tacksam för allt, tack !

Fick precis en tanke, tanken slog mig när jag skrev: att julafton är alltid precis lika bra. Men för vissa är den inte de, tänk på dom som inte ens får en julklapp, tänk på dom som kanske inte ens firar julafton med familjen, sånt som är en självklarhet för en annan. Liksom julafton utan familj och släkt är ingen julafton för mig. Men tänk, så är de inte för alla.. jag har allafall gett en tankte till dom ikväll! Därför tycker jag att man alltid ska tänka en gång extra, vad kan man inte få igen om det en gång försvinner, vad går inte att ersättas med pengar? det är ju varandra, va rädda om varandra. Det finns bara en av oss, en gång.

hoppas alla har haft en underbar jul, med mycket kärlek och med varandra

här kommer lite bilder från ikväll, ni är min värld, finns inga bättre, ni är världsklass








världens bästa mamma och pappa

'





JULAFTON

finns det något annat att säga än: allt är bra, allt är bra, allt är bra, det är bara bra! då har jag och totta näslund något ihop, hehe

klockan 15:00 kommer släkten, då blir det kalle! sen,.. ja ni vet allt :) PERFEKT



GOOOOOOOOOOOOOD JUL !!!

världens bästa uppfinning

Som jag berättat för er är jag väldigt förkyld, igen ..

nu ikväll när vi var hos farmor och farfar blev jag väldigt stopp i näsan och näsan bara rann, ni vet så? Så kan man inte dra upp de eftersom man är stopp och då måste man snyta sig hela tiden. Farmor och dom hade bara sånt näspray, saltlösning. Det fungerade inte .. så jag fick sitta och snyta mig hela tiden, och använda sånt vick eller vad de heter. Som ni ser på bilden jag har fått ta sån fet salva för att jag har blivit så röd och fått lite "skav" sår eftersom jag fick snyta mig hela tiden. Min nästäpp var ett stort dilemma under kvällen. kom nyss hem och ännnnnnnntligen fick jag ta mitt gyllene nässpray. Vad skulle man gjort utan nässpray , och jaaa,.. jag vet det är inte bra att bli beroende av de. Men jag älskar verkligen mitt nässpray !



eheheheh


här kommer några bilder från ikväll, en väldigt mysig kväll!

jag älskar er, ni är dom bästa :)













lillejulafton




nu bär det av till farmor och farfar för att fira lillejulafton, i love it! 
kameran är med och ikväll kommer bilderna, gooood jul alla underbara läsare!
hoppas alla får en lika bra lillejul som vi, ihih

jag måste ju få skryta, ... lite

jag åkte nyss till bea för vi skulle byta julklappar. Jag handlade en julblomma till beas mor och far :) jag älskar ju dom! ihhi. När jag gav blomman till katta, hon blev jätte glad. Jag blev också glad när hon sa:
- My, har du gått ner mer i vikt ?
jag bara ja,
- Men my, du försvinner ju snart

du är bäst katta :D:DD

men nu måste jag komma till poängen, jag fick en tröja/tunika av bea som hon köpt på irland, riktigt snygg! Jag var bara tvungen att kolla storleken, det var en 10a. Vad skulle vi gjort utan google,hehhe. Jag sökte på irländska storlekar och vet ni vad en 10a är ?!! STORLEK 38, YEEEAH. Från storlek 42/44 till storlek 38 ! Ganska starkt


du är det absolut bästa för mig beaaa!!!!!!!!!


rastlös?

klockan är 22:34 och jag gjorde precis mina träningsövningar. 110 situpps och 60 knäböj, bra mysan.

Det tråkiga med denna julen är ju att de inte blir någon julmat för min del. Jag får hålla mig till salladen och julskinkan. Nu ska jag gå och duscha, imorgon är de lillejul hos famor, myssss. Vi hörs imorgon



GOOOOD JUL !



hoohohoho, finns det några snälla läsare? hehehe

dagen i helhet

Vaknade nyss, älskling sov hos mig inatt, han åkte nyss :/ underbart med lov! och det är bra att sova mycket, för sover man för lite kan de vara ett hjälpmedel att gå upp i vikt. Låter helt sjukt men sant. Jag har precis duschat. Ska göra v.mig nu, ska in till stan och köra på körskolan. Innan jag sticker in till stan ska jag åka in om till paulina. Jag kör ju, hehe. Mamma får sitta brevid.

 Vet inte vad som händer ikväll, kom gärna med förslag ?!


DAGENS

Jag visste att issa skulle komma. Så när de plinga på dörren skrek jag bara, kom in! Så hör jag att hon rycker i dörren men hon "öpnnar inte" den. ( jag vet att dörren är seg att öppna för pappa har satt upp en sån gummi list imellan så att kylan inte ska komma in lika lätt) så jag skriker en gång till. KOM IN!!! Då hör man henne där ute, meeen hallå, dörren är ju låst! ( JAG OCH BEA AS GARVAR) men sen när hon tog i kom hon in. Du är en stjärna gumman
 
Nu ska jag sova, känner mig helt seg :/ körskola imorgon, yeees


det bästa som finns!




inte alls mycket

Jag har inte skrivit något på hela dagen. Jag har bara legat i min säng typ och degat hela dagen. Mamma ringde och väckte mig kvart över 12 och frågade om jim skulle tycka om de hon skulle köpa till han i julklapp, hon var och handlade. Klart han kommer göra! Min mammsi är bäst. Älsklingen kom klockan 1 typ då fick han sina julklappar av mig, han blev jätte nöjd. Har redan fått min julklapp av honom, men jag fick en lite söt pressent ändå, fick fina ljus av honom, jag älskar ljus! Så dom har jag tänt nu. Mer har inte hänt idag, jag är skit seg. Vet inte vad det är med mig, känns som jag ska bli sjuk igen. Har precis varit sjuk, men jag lyckas alltid bli sjuk på lov eller helger. Bea ringde innan, hon kommer nog snart. Peace and love



hittade en gammal bild på mig, så söt man alltid varit

lyckad

det blev en lyckad eftermiddag/kväll i häljarp. Vi spelade julklappsleken eller vad den heter. Jag fick 2 fina julklappar 2 ljus och en typ "skriv bok"

En sak som är både tråkig och rolig. Det är att när man ska välja kläder nu på morgonen eller innan man ska iväg, innan var problemet att allt typ satt lite för hårt åt på vissa ställen, nu är allt så stort och det är inte snyggt. Fast man är ju ändå nöjd.




intälld!

jag vaknade och första tanken var yesss, det är match idag! Jag hade en känsla av att det kommer bli en riktigt bra match. Ni vet den känslan?! Jag går upp och äter sen går jag och kolla om jag fått sms och de hade jag som vanligt, fast denna gången var det från tränaren. Hon skrev att matchen var inställd :( jag som var så taggad idag ! Fast vi skulle ändå träffas i häljarp kvar över 3 eftersom vi ska ha avslutning med julklappsleken och lite annat skoj. Jag och mamma ska nog in en runda till stan snart, ska köpa sista julklappen till älsklingen. 4 dagar kvar till julafton, FATTAR NI? Nu börjar man få lite julkänslor. Nej nu ska jag inte sitta här mer, nu får jag göra lite nytta. Rummet behövs städas, men .. de tar vi sen, haha.


hos bästis

Jag och bea tog 1 bussen in. När vi kommer vid citygross står min mamma och pappa och väntar på bussen, typ första gången dom tog bussen. Det såg så gulligt ut när dom stog där med mössa och allt och vinkade som tusan till oss, hehe. Världens sötaste mamma och pappa har jag, hihi. Jag och bea gick och strosade runder lite i stan, sen kom Paulina. Bian vad väldigt bra, väldigt spännade. Jag har längtat så länge efter att se den, jag ger den en 10! Lisbeth Salander är min favorit skådespelerska, tänk om man kunde vara som henne, hon är bäst. Nu är jag och issa hos bea och väntar på elisas som kommer med tacos till oss, som vi ska laga. Sen kommer timpa och koffs :) ha världens bästa lördag !

bild sen lärarmiddagen 08


landskrona

precis gjort v.mig lite, ska in till stan nu med bästis och kolla lite i affärer. Vid halv 3 tiden kommer paulina in till stan så ska vi kolla bio klockan 3, loftslottet som sprängdes. Den varar i 2 ½ timme :O får se vad som händer ikväll. Ha världens bästa lördag ! puss




LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV

Slutade skolan idag, så skönt det är! Tänk att det är 3 hela veckor innan skolan börjar igen, 3 hela veckor att göra vad man själv vill utan massa läxor och prov, 3 HELA VECKOR MED SOVMORGON. Fattar ni !!?? Skön, eller hur!!?

Efter skolan åkte jag och bea till väla, vi åkte med elin eftersom hon också skulle dit, tack sötnos! <3 Vi mötte upp älskling inne på väla. Där gick vi runder i 3,4 timmar och hade det myigt, åt och dom handlade julklappar men jag är ju redan klar med det, hehe. Nu är jag och älskling här och ska ha det mysigt och kolla tv. Fast där är inget på tv ikväll, det är bonde söker fru på en fredag?! ehhh, det suger. 


LÄNGTAN ÄR SÅ STOR

Granen är klädd, julmuiken är på, det är snö ute och det är julavslutning imorgon, nu kan julafton komma.



imorse var det - 8 grander, och typ 1 dm snö :O


jul !

Idag när jag gick hem från bussen. Det snöade, det var vitt på alla hustak, min jacka blev alldeles vit fast den egentligen var svart och det var kallt. I mina händer hade jag påsar med julklappar i som kötp idag. Jag fick en riktig julkänsla, ni vet sån man hade 2 månader innan julafton, när man var liten, de pirret i magen. Det var underbart. Packade precis in alla julklapparna och lyssnade på julmusik, jag älskar julen !


Kolla ut så mycket snö det finns !!!

Vad har du i nyårslöfte?

Vad har alla i nyårslöfte?
Mitt nyårslöte är -
* Hålla mig borta från allt godis, chips och skit hela 2010.
Det har jag gjort i 8 månader nu, som jag tycker är väldigt starkt. Men resultat har det blivit av det, har gått ner 8 -  10 kilo ungefär. (Y)

körlektion

Kom precis hem, lika slut som alltid. Eftersom man presterar sitt bästa varje dag. Fick reda på att jag fått mvg på en del på den muntliga delen resten vg, som jag sa man har ju taletsförmåga med sig, hehe. Efter skolan åkte jag till min körskola, jag körde en bra lektion. Målet är att ha körkort innan sommaren och de kommer jag garanterat att ha, vad tycker vi om det? UNDERBART. Alltså i sommar kommer det bli många bil semestrar med töserna, goo girls. Snart ska jag på träning, på tal om träning. Idag på idotten hade vår lärare hyrt in en riktig tränare till oss på friskis och svettis, guuud vad jobbigt, hehe.



LÄNGTAR som ett barn längtar till julafton


svenska hjältar

kollade precis på tv, kollade på svenska hjältar. Det bästa programmet på hela året. Jag bölade igenom hela programmet. Helt underbart, vilka underbara människor det finns! Man behöver inte bara vara en hjälte för att man gör något stort, man kan även vara en hjälte om man gör något litet. Som att bara le till en annan människa, sprid vidare ett leende, då kan man vara en dagshjälte. Le och bli en hjälte


kärlek

Jaha då var det måndag idag. Det är inte klokt vad tiden går fort. Vi hade muntligt prov idag, det gick kanon! Jag tycker det är lättare med muntligt eftersom man har taletsförmånga med sig, hehe. Har precis kommit hem från skolan, helt slut. Älskling kommer vid 7 tiden, måste också bara säga att jag och jim har 2 ½ år idag. Jag älskar dig hjärta, du gör mig glad <3


glada mysan

Idag är jag glad och nöjd. Jag och bästis var ute och gick 5 kilometer idag, vi är bra (Y) Jag och älskling träffades äntligen idag. Vi ska till ica nu och handla, sen ska vi kolla tv och mysa.

Puss på livet


night cup

Precis kommit hem från night cup, det var trevligare än vad jag trodde. Träffade alla älskade vänner, det var därför det blev trevligare än vad jag trodde, är ju inte så intreserad av fotboll, höhö. Man fick även höra att man är söt, alltid lika kul att höra. Är hungrig, så det fick bli en apelsin och ett glas vatten. Får hålla mig till frukosten imorgon. "vilken bantningsmetod använder du där man får äta choklad och dricka coola i" hehhehe, dagens. Får ställa klockan imorgon, ska ut och springa. Imorgon är det lucia och jag ska träffa älsklingen, har inte träffats sen i tisdes, buh :( <3


jag är så nööööjd


:)

nu ska jag, bea och min familj äta tacos sen ska vi inom issa sen ta bussen till landskrona till night cup


mysigt idol kväll!

dålig uppdatering. Hann inte skriva igår, hade så mycket att göra. Slutade tidigt igår men jag stannade kvar med bea och väntade med hanna. Jag och hanna åkte hem till mig och hade det trevligt, vid halv 6 tiden körde pappa oss in till stan där mötte vi hanna k, josse, kajsa och palle. Vi beställde mat, det blev kinamat för min del. Vi åkte hem till Kajsa och där åt vi vår goda mat och kollade idol. Har alltid lika skoj med er brudar, tack för en underbar kväll!  love


Peace and love

slutade halv 12. Jag och hanna gick lite tidigare så vi hann med halv 12 tåget. När jag kom hem packade jag ihop dom kläderna jag skulle ha med mig till fotograferingen. Tog 2 tåget in till Helsingborg, nu sitter jag och älsklings Paulina här på skolan och väntar på att klockan ska bli 5, då ska dom snygga modelerna fottas, ahah. Kanske kommer någon bild i kväll från fotograferingen

som det kan bli ibland

Skrev nationella idag. Gick som förväntat, åt h*lvete, ähh. Hatar matte, usch. Imorgon kommer kvinnojouren till skolan och ska prata om hedersrelaterat våld, det ska bli intressant. Har precis duschat och haft hårinpakning i typ 20 min, håret måste ju vara snyggt till imorgon. Imorgon ska jag och Paulina och fottas "model för en dag" tror jag det hette. "Model för en dag" stämmer ju inte riktigt för oss, det är vi ju varje dag, lika snygga alltid, eller hur gumman ? hehe, muchooo love


Nationella - Matte A

Imorgon 08:45 håller ni tummarna för mig (Y)
då skriver jag nationella i matte A

Var är kameran när man behöver den?

Mias citat i dag " var är kameran när man behöver den" vi behöver ju inte gå in på det mer, hahahah. Vi var på Karlslundsbadet i landskrona idag (Y) Det var friluftsdag. Vår lärare hade med en kamera som man kunde fotta med under vattnet, det blev väldigt roliga och fina bilder! Hon fottade när vi kom ner från rutschkana, riktigt roligt. Jag kan ju bara säga att jag var nöjd i bikini, 7 månader kvar till bikini säsongen. 7 månader kvar att kämpa riktigt mycket (Y)

tack för en riktigt rolig dag! JAG ÄLSKAR MINA TÖSER , OP 2

http://www.expressen.se/halsa/1.1345090/fisar-bra-for-blodtrycket

Fisar bra för blodtrycket

Fislukt må vara plågsam för medmänniskorna, men faktum är att själva essensen i stanken är riktigt välgörande och betydelsefull. För blodtrycket.

Ibland sprider sig stillsamt och obevekligt en odör som påminner om ruttnande ägg kring bordet i sammanträdesrummet, på bussen eller i biosalongen.

hahahahahaha, vilken "annons" man kan läsa om i tidingarna nu förtiden.

skrattar så jag gråter


Du och jag = skrattöserna
Jag älskar dig så mkt


jag kan bara säga att detta har varit den roligaste dagen på länge, bara massa skratt.
Vi satt vid ett bord jag, paulina, krisse & tea. Krisse sa - På torsdag ska ni och fotas. Paulina - JAAA ! Hon börjar SHAKE the booobs så glad hon blev ( vi dog av skratt ) Det roliga är att hela klassen var helt tysta eftersom läraren hade genomgång. Då frågar läraren, vad håller du på med ? HAHAHHAHA. När genomgången var slut kommer läraren fram och ska "föreställa" sig paulinas dans och frågar, vad, va de du gjorde? Jag höll på att dö av skratt, första gången i min livshistoria jag ser en lärare försöka.. dansa så. Fast hon skaka mer på hela kroppen. Hon är grym !



sen kväll

jaha,..då blev det en sen kväll idag också. Varför lägger jag mig inte tidigare? jag behöver ju min skönhetssömn..


jag är en skönhet utan sömn
haha, godnatt

må bättre/hålla sig frisk

nu mår jag lite bättre, har inte lika ont i halsen, febern är påväg att försvinna. Jag gick in på internett och läste lite om hur man ska hålla sig borta från att bli sjuk/må bättre. Här kommer några tips:
 

  - Springa i skogen 3 ggr i veckan.

  - Sov ordentligt.

  - Minska sockerintaget

  - Ät mkt frukt och grönsaker.

  - Försök att få 30 min fysisk aktivitet dagligen.

  - Minska stillasittandet.

  - Ta regelbundna behandlingar för att förebygga.

  - Stressa ner.

  - Hitta på något för att koppla av från jobbet/skolan.

  -


Njut av livet det kan faktisk vara underbart.


lödagsmys

jag och mamma var precis inne i stan och lämnade challe och hans kompisar på party, jag blev ganska sugen på fest. Men man är ju sjuk, buhuu. Så vi körde inom hemmakväll och hyrde film så nu ska jag kolla på, dumpa honom. Ganska mysigt med lördagsmys ändå


pest

igår kollade jag, älskling & familjen på idol. Hur kunde tove åka ut? Tove och Erik är stjärnor! Jag hoppades på att Kalle skulle åka ut! Jag är fortfarande sjuk, det är så pest! Får nog bli att jag åker till doktorn snart, det är väl halsfluss kan jag tänka mig, usch. Dagen ser väl ut som dagen igår en slappe dag i soffan med te och halstabletter, det suger.  Mamma är iväg och handlar lite saker på apoteket till mig, tur jag har min mammsi. Jag slår vad om att alla andra har en 10000 gånger bättre lördag än jag..


det är så synd om mig, buhuhuu

sjuker

Vaknade imorse och hade så ont i halsen, håller på att tappa rösten också. Jag åkte till skolan ändå eftersom vi hade prov. Det är skönt att ha det gjort! Älskling kommer efter skolan, ikväll blir det bara att ta de lungt och mys med älskling! Halstabletter och te är min bästa vän idag. Nu ska jag kolla film eller något


spännande

kollade precis på mammas pojkar, missade det innan på tv så fick kolla det här i sängen på datan. Det börjar bli spännande, det är 2 tjejer som kommer bråka riktigt mycket nu, så kul!


vem är snyggast av killarna? TIM SÅ KLART !?


dagens 5 sanningar

  • jag har sjukt ont i halsen
  • jag längtar till julafton
  • jag är stolt över mig själv
  • jag är glad över att det är fredag imorgon
  • jag längtar till min säng för att kolla på mammas pojkar

skönt

det har inte hänt så mycket idag, precis kommit hem från skolan. Jag har sjukt ont i halsen, börjar tappa rösten, buh :( kan inte träna i dag alltså, trist. Imorgon är det fredag, första helgen på länge där de inte är bestämt något speciellt mycket. Dom senaste helgerna har varit fullproppade!

så här ser min helg ut än så länge




godnatt




Emmy Hylander



Namn: Emmy Hylander
Singel: Ja som fan  
Msn: [email protected]
Fin: RIKTIGT FIN

Dagens 4 sanningar

  • Jag hatar religon, prov på fredag
  • Jag hatar vinter
  • Vill bli brun nu
  • Jag älskar mina vänner

my kan ge insulin och sprutor

precis haft lektion, vi fick lära oss hur man ger insulin och hur man ger sprutor, fast man behöver ju träna mer, haha. Yeaah ! nu ska vi ha matte,
peace


fantastisk blogg

Jag läste precis en fantastisk blogg, hon hade skrivit ett inlägg som handlade om att vara sig själv. Att tro på sig själv, att vara den man är och inte jämföra sig med andra. Hon har helt rätt! Vi är unika allihopa, tänkt om alla hade sett likadana ut, tänk precis likadant, klätt oss likdant? Det hade inte gått ihopa. Vi alla är bra på något, men alla är inte bra på samma saker, men det betyder inte att man är sämre! Älska dig själv för den du är, du är bra! :)



ha bra självförtroende, men kanske inte för bra? hehe

grym dag

jag gjorde nästan 2 prov på körskolan, som är väldigt bra. Efter jag hade gjort proven körde jag, det gick sisådär. Det börjar närma sig dom svåra momenten men det är bara att kämpa på så har jag snart körkort, yeeah. Kom precis hem från 3 timmars träning, fabror tommas var och hade ett pass med oss som handlade bland annat om att förebygga skador, efter det hade vi vår egen träning. Du är bra på alla sätt och vis ! Men guuuud, så otränad man är när man skulle göra dom övningarna :O Sitter och äter, dåligt i know, klockan är snart 10, men jag tror jag förbränner det efter 3 timmars träning, goooo mysan.


hade tänkt att fortsätta med övningarna som vi gjorde idag, är det sån mage man får då? YEAH, haha


skolan

precis varit och ätit, det var fisk. Man ska äta fisk minst 1 gång i veckan, då blir man smart. Det är därför jag är så smart som jag är, dah? hhah. Nu sitter jag här med töserna, ska snart hem. Ska till körskolan i eftermiddag, ska skriva prov och köra en lektion, kul kul. Ikväll är det träning från halv 7 till halv 10 :O :)
vi hörs


ser ni så smart jag är, snygg allafall. mohaha


RSS 2.0