jaha då var de söndag igen

vill bara tacka för ett underbart lov! som sagt hade inte tackat nej till några veckor till, längtar redan till nästa helg.

Igår blev det bara film, det var mysigt. Åt tacos också, mums.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest bara slöat. det behöver man efter denna veckan, kan jag säga. haha

MÅSTE JU BERÄTTA, BÄSTIS ÄR HEMMA!! Kan ni tänka er att vi inte pratat i tele på 1 ½ vecka, nej precis. så vi pratade ju i tele innan, typ 1 timme.. så de var inte så farligt som jag trodde ;) skulle ju uppdatera hela veckan. Hon kom med paket till mig innan som tack för hjälpen med passning av deras katt. Jag fick Chrisina Aguilera parymen och shottar. shottarna var nog bäst ;) TACK GUMMAN. jag behöver ju inte skriva att du är bäst för de vet alla redan, hihi


vilken fest

igår var de tjejmiddag hos emmy ju, eftersom hon fyllde 18 !! mycket trevligt kan jag säga. Sen drog vi ner till stan, my kom in på tempel !!!! utan legg, stempel eller inträde, hehe. Någon frågade : - My, hur kom du in? Då svarar jag: jag bara gick. hahaha ! Träffade min bror och deras handbolls lag, trevligt trevligt !!! Roligaste kvällen på länge, mycket dans. värre än ett träningspass ju. vi stack från tempel vid 5 (helbrända) sen bussen hem till emmy vid 6, har bara sovit ca 3 timmar inatt. ganska död !? ehh ja. för mkt fest denna veckan, skulle kunna ha lov i 10 veckor till. idag blir de bara film med emmy gumman. nu ska jag ta mig en dusch ..



fick precis

fick precis ett jätte fint mms från min bästa vän med ett fotto på henne med en fin bakgrund. det stog : soliga hälsningar från din bästa vän! ses snart, love u <3

hmmm, jag saknar henne så mycket. 1 ½ vecka utan varandra, det funkar inte :(


du är världens bästa !!!!!!!!!!!!!!!!!

snart sååå

hann inte skriva igår, hade fullt upp. hade först stor städning, sen färga jag håret och sen gjorde jag mig vacker för en helt fantastisk kväll i stan med tjejerna och killarna. först en väldigt god middag hos anna, sen satt vi där och hade de trevligt. sen tog vi bussen ner till stan gick in på akropolis där vi träffade emilia och nattis. tack för en trevlig kväll !!!

vaknade nyss, underbart med lov. vill verkligen inte tillbaka till allt pluggande, men man måste .. klockan är ju trots allt 14:00, herre gud. halva dagen har gått. ska snart hoppa in i dushen och göra v.mig lite. sen när mamma kommer hem ska vi och shoppa något till emmy som fyller 18 imorgon !!!!!! alltså imorgon klockan 18:00 är de party hos emmy, love it


veckan

 

 

måste ju bara berätta att de är lov för er som inte vet ;) jag försöker att ta dagen som den kommer, men jag har lite svårt för de, men ni ska få ett litet smak prov på hur mitt lov ser ut resten av veckan


onsdag:
(STÄDNING) in till hanna i stan sen PARRRDEY


torsdag:
Ta de lungt, träning på kvällen

fredag: Emmy fyller 18. GRAATTTTIIIISSSS SSSNYGGGIIINNGGG !!!! så det blir PARRRDEY hos henne. så ska till henne tidigt, hjälpa till och sånt ni vet.


WWWOOOHOOOO



HALKAN ÄR BOKAD !!!!!!

NÄR : 8/3

mycket possitivt, det går i eeettttttt

igår kom jag hem från en natt hos emmy, sov där alltså. vi hade det mysigt, wiihoo.

mamma hämtade mig på tågstationen och redan då började jag att planera min dag, pratade med hanna och dom skulle äta lite middag med töserna hos josse och jag fick självklart komma :) heheh. det blev en väldigt rolig och galen kväll kan jag bara säga! NI ÄR UNDERBARA TÖSER.

helt säker på att kommer bli en lika rolig och vild kväll imorgon också när vi förflyttar oss hem till anna istället





tack för en trevlig kväll tjejer

verkligen en sov morgon

vaknade nyss och klockan är snart halv 2, härligt. man får verkligen lov känslor då. ligger i sängen och äter frukost, mys.

ska snart packa väskan och bege mig till match, hemma match. spelar 16:00 i häljarp !!
GOOOOOOOO HÄLJARP



(kom så ska vi) leva livet

igår var det förfest hos emilia ! sen stack vi vidare till någon fest, där va vi typ 1 ½ timme. sen stack jag och emmy till linus, heh. tack för en trevlig kväll

alltid lika roligt att få reda på lite små saker (Y)




nu drar jag till stan




vissa växer aldrig upp,så är det bara

jaha, då ligger man i sängen igen. dagarna bara går och går, tur är väl det !! kom hem från träningen för ett tag sen. Smärtan i ryggen börjar släppa, kanske bara var träningsvärk, hoppas på det!!! Vår nya tränare var där  idag, tidningen också med kamera och allt, så ser ni mig imorgon på första sidan så klipp ut de ;) hahah..

jag och mia diskuterade en sak innan, när använde man " ehh, dah " senast ? typ i 5:an,.. men vissa växer aldrig upp så är det bara..




just de, ni kanske undrar

jag skrev väldigt mycket om min vikt och sånt innan. men sen blev det ett uppehåll med bloggandet. ni vet då ni saknade mig så mycket, jag vet .. ska snart komma igång med det också..

men det går jätte bra. jag har typ gått ner 17, 18 kilo nu. tränar varje dag, har aldrig tränat så mycket på år och dagar. känns som man går i skolan, tränar och sover, pluggar lite ibland .. typ tränings-narkoman, tränar jag inte en dag får jag panik, jag gillar de faktiskt, bra att träna !!!!


träning ger mig styrka !!!!!!!!


precis skrivit prov ..

precis skrivit prov. typ det största provet vi haft skriftligt, hm.. hoppas det går bra. men kände att jag kunde gjort de bättre.. MEN INGEN ANAR HUR SKOL TRÖTT JAG ÄR !!??? typ dör ..

sitter på skolan nu, och väntar på att klockan ska bli halv 12, för då ska vi äta lunch. sen blir de natur redovisning i eftermiddag! usch


02:02 - plugghäst ? * not *

klockan är typ 2 på natten och jag pluggar !!!!! jag är inte plugghäst för det, jag är bara sent ute. hahaha

är ledig imorgon / idag .. jag kallar inte det ledig. måste plugga ihjäl mig, s u c k ..
får ställa klockan så jag kommer upp i tid !!




VECKAN



ONSDAG : LEDIG !!!!!! plugga och träna

TORSDAG : skola, sola och träning

FREDAG : PARRRDEEEYYYY ( bästis åker till österike i 10 dagar, buuuh :( )

LÖRDAG : kalas för mamma

SÖNDAG : Hemma match, häljarps ih!

vad händer ?

hinner knappt med detta ju. herre gud...

idag var skola som vanligt , somnade 8 i soffan. jag är helt utbränd !? sov 11 timmar och var fortfarande trött när jag vaknade .. fast jag tog mig i kragen och gick upp. tur va de, jag älskar mina skoooolkamrater. på tal om skolan, vi hade skridsko idag på idrotten. SETT MIG ELLER?! nej, tur ni inte gjorde de. typ baaambie på hal is, hahah. emmy som jag anser är ett proffs, spelat ishockye i hela sitt liv, säger : MY, det är inte så svårt, bocka på knäna så går de lättare. tack för tipset , men de gick inte ändå. hahah ! även den bästa kan göra fel ;)

tränade nu ikväll så klart, skit bra tempo, svettades som ett djur. jag har fått så ont i ryggen, kan de bero på att min kropp är inte van vid träning varje dag? har inte tränat så här mycket på jag vet inte vad..

 

precis duschat och sånt, mobilen får också vara med!!!för jag älskar min mobil



vilken kväll/natt

en sak som är säkert det är att jag har aldrig sett så mycket blod i hela mitt liv !!! herre gud. tur att allt blev bättre till slut.

spelade match precis, är helt slut. har nog inte sprungit så mycket på länge.. Bra jobbat tjejer !!!!

Jáha, då väntas en kort vecka. ledig onsdag och fredag sen är de lov, det är kanon bra





redo för kalas och fest





glömt att visa er resultatet

har ju glömt att visa resultatet på "operationen" det blev väldigt fint. det syns knappt + att på bilden har jag inget smink och det är inte riktigt färdig läkt, så det ska nog bli bra




lördag idag, men inte vilken lördag som helst

idag är det mammas och felixs födelsedag! GRATTIS PÅ ER FÖDELSSEDAG, JAG ÄLSKAR ER

idag har jag städat och sånt skit, blä. men när det är klart är de skönt. ikväll blir det kalas hos kusinerna för felix, mycket trevligt! sen blir det väl fest ikväll kan jag tänka mig.

vad ska ni göra?

TREVLIG HELG



får lägga en gammal liten gammal bild idag

Fredag !

precis gjort prov, muntligt. man är king ju, hehe. hade prov i religon, finns nog inget som jag hatar så mycket förutom folk som luktar äckligt eller spelar hög musik på bussar, hahah.

klockan är 09:53 och jag har slutat, hmm. jag ska ta tåget till landskrona sen. sitter och väntar på paulina som gör prov nu, vi ska ta tåget tillsammans. ska in till stan och sola, när man ligger där i sulariumet längtar man ju inte till sommaren, ehhh joooo!!!! har ju glömt att berätta att jag gått ner 2 eller 3 kilo till, håller inte så stor koll på vågen. men jaha, då har man snart gått ner 18 kilo då, inte alls dumt.




vi hörs sen


hjärtan

på söndag är det alla <3 dag. så på skolan har vi gjort något väldigt fint. vi som är kamratstöjdare och elevråd har gjort något som kallas knyten till alla på skolan. vi har klippt ut röda hjärtan, så ska man skriva något fint om alla. vi klippte typ 100 sånna. sen satt vi fast de hjärtan vi klippt i en typ fin selofan eller hur de stavas med ett godis hjärta i. man är inte kamratstödjare för inget, hihi

jag fick också ett hjärta som någon har skrivit till mig:
My, du lyser upp vår vardag

op2, big love



jag fick också vara med på ett litet hörn

idag har jag unnat mig

jag får flipp på folk som säger " jag unnar mig 3 godis bitar idag " unnar sig gjort som inte gör en gott?! så MEGA löjligt, heheh. jag unna allafall mig en lång promenad idag genom stan och sen solade jag, det kallar jag att unna sig något..

nu ska jag plugga lite, sen kommer bästis och ska färga mitt hår, wooho
ikväll är det träning, inget ovanligt? mina dagar består av TRÄÄÄNING OCH MOTION


mina vänner är bäst !!!! jag älskar er







några bilder från i lördes hos mig

jaha, då var det dax för träning

vet ni vad? jag fick med bea till friskis, tror ni inte att det var bilden som fick henne att våga följa med?!!!! hahah

nu ska vi byta om sen bege oss till friskis, wooho


jag försöker få bea att följa med mig till friskis och svettis, men ..



men ... hon tycker det är pinsamt. men man ser skillnad ?! HAHAHHAHA



           my = friskis och svettis                     bea = inte friskis och svettis



nu ska vi iväg och träna innebandy allafall :D

jag kom fram till en sak idag

jag har kommit fram till en sak idag, usch vad jag ogillar folk som luktar äckligt och lyssnar på hög musik på bussen!!!!!!!! jag hoppade på bussen idag, jag var påväg hem. Jag hade tänkt mig att läsa lite på bussen, ja ni läser rätt, läsa lite. men där satt 4 stycken bakom mig som lukta S  K  I  T och spelade hög musik. jag höll på att spy, usch. gå hem och duscha med er, hah....


träning och solning

igår var jag med emmy som ni vet, hon sov här i natt. vi var på friskis igår, så löjlig man känner sig, heheh. men jag kan ju bara säga att jag hade träningsvärk imose när jag vakna, jag brukar inte göra armhövningar.

vi hade sovmorgon, så vi tog 11 bussen in till stan och solade. det var så skönt, jag längtar till sommaren nu! efter de stack vi till skolan, 1 timmes lektion, lönt ? jaapp !! det var idrott.

bea kom precis, ikväll är de träning.

måste bara berätta att nu tränar jag 4 gånger i veckan och match på helgen (Y) alltså 5. nu ska de synas lite till.. fast jag är nöjd med - 16 kilo. men de ska bli mer nu !!


träningsnarkoman ?!


hmm, det var ett tag sen

ska jag börjar på allvar igen? har hört att folk saknar mig mycket, som jag kan förstå. hehe

helgen har varit kanon. i fredes passade jag och bea mina kusiner, mysss !!!! i lördes hade vi litta party här hemma, slutade väldigt bra, not. hahaha

jag och emmy ligger här i min säng och myser, efter en träning på friskis. inte emmys grej ;) hahahah. ödet ville verkligen säga oss något idag, jäääääävligt läskigt kan jag säga. jag tror på ödet.

måste också tillägga att jag har sett 2 stycken idag som jag avskyr, usch ....



alkohol är inte min grej, emmy hade med sin lite dricka när hon kom i lördes, heheheh


hon kommer snart tillbaka

var har hon tagit vägen? KUNGEN på bloggeriet, hon är snart tillbaka

I know you miss her, i will come back


RSS 2.0