dk igår

vaknade precis, och klockan är typ 5, skönt att sova ut eftersom man somnade 6 imorse ..

i går va vi i dk ett helt gäng, lyckad kväll/natt? det kan man ju prata om, haha !
tack för en trevlig kväll :D

kämpig dag

usch vilken kämpig dag det har varit, ni skulle bara veta.

Jag har bara 2 dagar kvar på jobbet, ska bli skönt med en veckas ledighet innan skolan.. men det värsta är ju ändå nu när man ska sluta och säga hejdå till alla man varit hos varje dag. Idag när jag kom till min " tant & gubben " som vi kallar det, som jag duschat och pysslat om så kom han fram till mig och gav mig en pressent, han bara: vi kommer sakna dig riktigt mycket ! oh oh .. om jag inte fick tårar i ögonen.

nej nu ska vi inte gråta mer, hehe. Nu ska jag snart hämta bea sen ska vi på träning efter de ska jag och älskling hem till hans familj och äta middag, det är ju ramadan så det är kvällsmat efter 9 :)

:)

nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi hem till min älskling :)


Träningsvärk .. hmm

just nu sitter jag i soffan med min älskling och min lillebror. Dom kollar på någon fotbolls film, typ " 500 snyggaste målen " och jag är ju jäääääääätte intresserad av de, * nej * Så jag sitter och spelar the sims, haha. Så kul det är alltså, när man väl börjat att spela kan man inte sluta..


jag måste också berätta att jag tränade 2 timmar idag och det var typ dom 2 första timmarna jag tränade " riktig träning" på mycket länge! Det gick väldigt bra, men nuuuuu kan jag säga att jag har ont typ precis över allt, värre kommer det bli, har bara en tanke på hur det kommer bli imorgon bitti..usch usch, bara tanken dödar mig. Så det får bli en cykeltur till häljarp och tillbaka imorgon när jag vaknat, med musik i öronen, love it

godnatt


träningsdax

jag kommer dööööööööö


godmorgon/godmiddag?

Jag vet inte om man ska säga godmorgon eller godmiddag. Vaknade vid 1 tiden, vilket är något av det bästa som finns, att bara kunna vakna och kolla på klockan och somna om!

Har precis varit inne i landskrona och hämtat min lillebror hos en kompis. Han undrade var mamma och pappa var, men dom hade cyklat till landskrona, dom har blivit värsta äventyrarna, haha. Han mådde inte så bra, så då kommer syrran i full rally ;) tur han har sin underbara syster (A)

Just nu ligger jag i sängen. En tanke skrämmer mig, första träningen ikväll på mycket mycket länge. Jag har jobbat hela sommaren så har inte haft tid att ta mig till sommar träningen.. så nu börjar allvaret igen, ska bli skönt. Man har slarvat lite under sommaren med lite godare mat än vanligt. så ska bli skönt att komma in i dom vanliga vanorna igen, med träning och sånt. Men jag har fortfarande inte ätit godis på 16 månader, mycket stolt är jag :)


:)

jag tyckte de var dax att ta en ny bild nu till min "nya" blogg, he he..

snart kommer bea bea bääääst, sen kommer älskling efter sin träning!
ha en trevlig kväll


;)

måste ju skryta lite, har haft mitt "nya" inlägg inne i ca 10 min, har redan haft 40 läsare ;)

då får vi se hur det går denna gången?

tiden går fort som f*n..
jag kommer ihåg när man skrev här varje dag, typ 1 till 3,4 inlägg om dagen. " vilken nörd " man var..

Just nu sitter jag vid datorn och det är inte ofta det händer längre, då blir man sugen på att skriva här igen. men men, har precis duschat, målat naglarna och noppat ögonbrynen. Ska snart platta håret och sånt, sen får vi se vad som händer ikväll. 2 lediga dagar framför mig, underbart !


RSS 2.0