godmorgon

godmorgon
jag vaknade precis. Älsklingen sov hos mig inatt, han gick precis till bussen för han skulle hem. Första dagen på många veckor som jag bara kan sitta ner och ta det lungt, mega gött. Senare ska jag iväg och handla lite saker som vi skulle ha med ikväll. Ikväll är lagfest/middag, mycket trevligt! Nu kom beatricen, i love her
goodbye


tummen upp

Hej hej
jag glömde skriva igår, väldigt dåligt ja. Men jag ska berätta kortfattat, jag och emmy åkte in till stan och fikade med paulina, mysigt! Sen åkte jag hem och emmy hem till sig, så kom tara och älskling till mig. Vid 6 tiden åkte jag och tara in till min teori lektion på körskolan, hon fick sitta med och kolla/lyssna. Jag fattade inte ett skit, haha. Sen åkte vi hem, då handlade vi gurka, morötter och dippa. Sen kom beatrice efter hon hade kollat på hif :) Vi snackade och umgicks och hade det trevligt, sen åkte bea hem och vi somnade. Idag vaknade vi inte förens halv 1, alla åt frukost tillsammans, mycket god frukost. Tara åkte hem vid 3 :/ då tog jag bussen in till stan och träffa Paulina <3 Vi fikade lite och gick i stan, alltid lika trevligt. Jag kom hem för ett tag sen, har precis ätit mat, ska träna ikväll. Sen ska jag hem och mysa med älsklingen <3 Imorgon är det lagfest, snacka om ett fullproppat loooov.



jag och bea dummar oss i camen, så roligt
hahah, vi älskar varandra

the tivoli?

hej hej
imorse vaknade jag klockan 8 av att hanna tände lampan, jag undrade vad hon skulle. Hon skulle hem, hon hade varit vaken sen 7 och kunde inte somna om men de kunde jag, så jag somnade om. Du är för söt hannis. Jag gick upp vid halv 10, åt frukost med min kära bror och mammsi. Efter det gjorde jag v-mig. Vid halv 1 körde mamma mig in till körskolan, sen gick jag ner till gina och mötte issa och bea. Vi gick till pölsemannen och åt, haha. Mega gott! Halv 3 tog vi bussen hem, vid 10 över 3 träffade jag älskling vid ica innan han skulle till Linus. När jag kom, kom bea till mig. Vi gjorde v oss tillsammans. Min bror körde oss in till josse, där var alla brudarna var. Vi förfesta där, sen åkte vi in till helsingborg. Tror ni att vi kom in på the tivoli? NEJ, man var tvungen att ha biljett. Så vi gick till mc-donals. Där träffa man en massa trevligt folk. Jag träffade emmy och hon tog jag med mig hem, haha. Så nu ligger vi här i min säng, hon kollar på när jag skriver. Hon slog precis huvudet i hyllan, är de därför hon kallas hyllan? hahahahhahaha.
jag älskar henne så mycket mycket

tack för en trevlig dag allihopa! :)
bilder kommer imorgon
godnatt



big love

shopping

hej shoppingdag

idag var vi på ullared, snacka om billiga saker. Jag, bea och sandra sprang runt och handla hur mycket som helst. Där fanns jätte jätte jäätte mycket saker/kläder/smink/smycke/underkläder som knappt kostade något, men de blev dyrt ändå. Man plockade bara på sig saker hela tiden, - nää, men gud vad billigt, det tar jag! typ hela tiden,haha. Jag brääännnde 2300 kronor, men jag fick mycket för dom pengarna, underbart. Tack för en underbart trevlig dag, töser ! Hanna ringde mig när vi var på väg hem, så snackade vi lite. Så bestämde vi oss för att hon skulle komma till mig, alltid lika trevlig. Vi ränsade min garderob, jag tog bort kläder jag inte ville ha, men ändå är mina garderober helt fulla,hm. Nu plattar hannis mitt hår, imorgon är det körskola klockan 1. Efter körskolan kommer issa och bea och möter mig för vi ska och fika, mysigt ska de bli.
ha det bra, pusss



du är underbar, i love u much




:)

hejhej
spelade match innan idag, vi förlorade tyvärr med 3-1 :/
imorgon bär de av till ullared med mammi, pia, sandy & bästis
jag ska handla som aldrig förr, love it
men jag skriver hur de har gott imorgon kväll, så glöm inte att läsa imorgon kväll.
nej men nu måste jag sova, ska upp halv 6.
Ha de bra för det ska jag ha, tihi

  +    = haha, underbart


underbar kväll

Hej hej hallå!

idag sov jag länge, det var mycket skönt. Jag vaknade vid 12, underbart. Älsklingen kom precis när jag vaknat. Jag visste att han skulle till helsinborg på kvällen. Jag hade inte bestämt något och var sugen på att träffa töserna. Så jag snackade ihop ett gäng underbara töser. Hanna, josse, kajsa, bea och issa kom vid 7 tiden. Vi lagade god tacos tillsammans, vi hade tänkt oss en förrätt men den blev inte klar före maten så vi åt den till maten. När vi hade ätit klart gick vi dirket på efterrätten, det var den godaste efterrätten jag ätit, bra gjort töser! När vi hade ätit var vi mätta och belåtna, då satt vi oss i soffan, vi snackade, skrattade och skraaaaattade, haha. Ni är underbara! 
Sen dukade vi fram kex och ost, snacka om att vi har ätit mycket gott ikväll. God mat, härligt sällskap, kunde inte blivit bättre! 
Imorgon är det match, 16 45 i häljarp. Kom gärna och kolla ! Jag är riktigt taggad

tack för en underbar kväll töser, ni är underbara! de måste göras om. Big love










fredag

hallå ja
Idag har jag varit ledig, alltså sovmorgon. Vaknade vid 11, gick upp och plugga. Blev faktist klar med de jag skulle bli klar med. Sen tog jag bara det lungt, sen blev jag rastlös och ringde bea, så stack vi in till helsingborg och fika, vi handlade också nötter på pistachia. Det var en mycket mysig runda, det blev väldigt mycket skratt. Du är lite förvirrad, men du är bäst ändå, tihi. Har precis kollat idol, erik är bara sååå bra! Ska snart sova, imorgon kommer älskling en runda, innan han ska till helsingborg. Sen på kvällen kommer nog Mia och Emmy, så ska vi laga mat och umgås, love it.



mia, emmy och emma ni är mina favoriter


lady in red

hej hopp

idag var de sista dagen på pratiken. Det var både skönt och tråkigt. Jag har haft det mega roligt på min praktik, har trivts såå bra. Fick mitt omdömme idag, hon hade bara skrivit bra saker. Bra att ha när man söker jobb! Vi har också haft en halvtidsbedömming, då fick jag fullpott på allting, måste ju skyta lite, tihi. Nej, men jag är meganöjd! När jag kom hem från praktiken var jag så trött så jag gick och la mig, sov i 2 timmar, skööönt! Nu vill jag bara att klockan ska bli kvart i 8, för då ska jag träna.Idag är det träning i 2 timmar, love it! Emilia ska med och träna idag, trevligt trevligt. Man är ju ledig imorgon,sen är det lov. Helt underbart !

vi hörs, fast det vet ni ju
goodbye







ni är bäst !


ätligen hemma

heeej

så skönt att ÄNTLIGEN vara hemma. Jag gick upp klockan 6, jag duschade igår kväll så håret stog åt alla håll och kanter, så jag fick duscha imorse och jag hade faktist låkigt hår idag, det var fint ! Sen skulle jag klä på mig, då kom jag till den svåra delen, haha. Jag har för mycket kläder att välja mellan, så det känns som ingenting är bra, så hela garberoden låg på golvet. Jag gick hemifrån kvart över 7, tog bussen halv 8 med hanna in till landskrona sen tog vi tåget till helsingborg. När vi kom till knutar var våra underbara vänner där, så åt vi frukost tillsammans, tihi. Sen gick vi till föreläsningen. Jag kan bara säga en sak, det är den bästa föreläsningen jag varit på i hela mitt liv, bra jobbat Anders, du är min hjälte! Dagen var underbar i skolan som alla andra dagar är när jag är i skolan, så länge jag är med er är jag nöjd och glad, ni är bäst töser!
Efter skolan åkte jag hem, bytade om till sköna kläder och tvättade bort mitt smink. Jag lägger mig i sängen med datan för att bara ta de lungt för jag var så trött, då ringer telefonen. Då ringer Tina min frisör och frågar om jag kan komma för dom behövde någon med långt hår som en elev skulle träna håruppsättningar på. Klart att jag sa, jaaadå ! Det tog ca 2 timmar, jag fick en skön hår tvätt efter det. Hon var duktig :) Sen hann jag bara hem och äta, sen skulle jag iväg på kör skola, det var teori. Det var riktigt roligt. Jag, ella, emma, sara och linus har ett bra teamwork, vi är bra!
Farmor körde mig hem, jag älskar dig farmor!
När jag kom hem ringde älskling och fråga om jag ville ha något på ica, så han köpte med sig annanas och lätt glass, du är bäst älskling. Så nu är jag äntligen hemma och har fått lägga mig i sängen med min bästa vän datorn, och nu är klockan 20:40. Det kan man verkligen kalla hel dag, men jag är liiia gla för det. Så nu ska jag äta min lätt glass och min annanas, mmmmmmm, sen sova.
Ha det bra & vi lär ju höras.



trion, vi är bäst! Jag längtar till den 13 november!


vatten, stan är full vatten

hej alla söta läsare

idag gick jag upp 7 jag hann duscha idag också, fast jag började inte förens 8 så jag hade gott om tid. Idag jobbade jag på skolan, jag var egentligen ledig, från praktiken då alltså, det är kul att vara fröken, tihih. Jag slutade vid 1, då tog jag bussen in till kör skolan och körde med min favorit lärare, vi har så roligt. När han säger att jag får välja vilken parkeringsplats jag vill, väljer jag alltid den som är svårast och sämst? hur tänker man då egentligen? inget alls, haha!
Efter körskolan tog jag bussen hem och då var min älskling vid ica, han hade tagit 240 och jag 241, yra eller vad? haha. Nej men de var så här att jag inte hann med 240 så jag tog 241. Jag har haft ont i halsen nu några dagar, så kan inte träna idag :/ så tråååkigt ! jag älskar att träna med mina töser, jaja men jag får vila upp mig till torsdag och hoppas att mitt halsont går över. Imorgon ska jag till skolan, eller ja vi skulle inte till skolan fick sms av min mentor att vi skulle till folkets hus på söder, hon frågade inte om man hittade dit? hahah, fast jag träffar ju mina töser på knutan. Jag längtar så mycket, det är 3 veckor sen vi träffades, det är så länge, för länge ! Hoppas det blir god kvällsmat, mamma ringde precis och fråga vad jag ville ha? men jag visste inte. Varför inte sagt tacos eller något, jaja då får det bli en överraskning eftersom jag sa vet inte? Jag hoppas också det kommer något bra på tvn ikväll. nej nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra & vi lär ju höras.





En bild från Egypten på min kusin,älskling och lillebror på en båttur när vi skulle snorkla vid koralreven.
Det är som en helt annan värld, helt underbart. Som ni ser på bilden har dom handdukar på huvudet, han som var vår guide kunde göra roliga saker av handdukar.
Ge mig sol och värme


Goodnight and go



låten är underbar och min säng är skön.
jag är så trött, så nu ska jag sova för imorgon väntas en lååång dag.
Vi hörs imorgon

goodnight

Mat

hejhej hallå igen
Det blev att jag bara lagade mat till mig själv, eftersom det bara var jag som var hemma.
Det blev att jag lagade en omelett med tomat i, sen stekte jag bacon och hade det till, det var väldigt gott! Men jag åt inte hälften av omeletten, det är jätte mättande,det trodde inte jag eller rättare sagt det hade jag glömmt, minnet är kort. Nu ska jag bara kolla tv och ta de väldigt lungt och det ska bli väldigt sköt ! Ha det bra & vi lär ju höras



bara att gilla läget

Hej hej hallå

Mia skickade precis en fin film som hon gjort om klassen som jag tänkte lägga upp.
Tror ni jag klarade det?.. nej, alldeles rätt, jag är inget proffs på detta innu men vänta bara.
Snart ska jag laga mat till familjen, man får vara lite snäll ibland.
På onsdag ses vi, det är tur det.
 JAG SAKNAR ER TÖÖÖSER


Mia och jag, innan vi åkte till danmark


jag blev ett måndagsbarn, not




vem uppfann måndagen? Ingen bra uppfinning, måndagar borde inte få finnas. Man är trött och sliten efter helgen. Imorse gick jag upp kvart i 7, fast jag ställde klockan på halv 7. Jag hann duscha och det var de som var målet liksom, haha. Jag kom hem för ett tag sen, jobbade från halv 8 till halv 1. Jag älskar korta dagar och sena nätter, jag är en nattugla, jag kan inte somna före 10. Jag sover kanske bara 6 timmar per natt, jag vet inte hur jag orkar med allt. Mina dagar är fylda med massa saker alltid. Som idag skulle jag egentligen till tandläkaren och till körskolan, men ioch med jag inte alls mådde bra igår, fick jätte ont i halsen och känndes som jag fick feber så avbokade jag det, så idag blir det en riktig slöööe dag, underbart. I morgon skulle jag varit ledig, men då ska jag jobba på skolan, vem tackar nej till ett jobb ? inte jag allafall,gött med lite extra pengar. Jag tycker det är så himla tråkigt att idol inte är varje kväll mer, det är så himla roligt när folk skämmer ut sig. Hon är inte med i idol, men hon är skämmig ändå? okej, det finns undantag också. Nej nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra & vi lär ju höras.


.




1 april idag, vad är detta ?

detta måste ju bara vara ett stort skämt,
 är det första april idag, drömmer jag,
eller det är nog bara som jag är dööötrött ?!
my gnuggar sig i ögonen, vad stååår där?
trodde bara man fick skoja till det när det var 1 april

bea och jag vi är gooooda vänner fast vi än är olika,
 bea är alkolist och my är nybörjare 
men vi älskar varandra änndåå, tralllalala



Ny blogg!

Hej hej hallå

jag har skaffat blogg ? Hur kan det komma sig ? Det ska ni allt få se, tänkte börja skriva på allvar men vi får se hur det blir med de.Tack söta natalie för hjälpen, du är bra :) Igår var det lördag och då var jag på 40 års kalas hos bästa farbror, vi åt italiensk buffé, den skojar man inte bort, det var mega gott! Man fick nästan lite ångest sen när man ätit så mycket av den goda maten. Jag höll ett fint tal, blev väldigt nöjd, bra gjort my!

Började halv 8 imorse, inte lika roligt när alla andra får sova och man vet att det är söndag, då man ska sova länge egentligen. Men ja nu har jag snart praktiserat i 4 veckor och det har varit väldigt roligt och jag har haft en grymt bra handledare. Om drygt en vecka är det lov, vad tycker vi om det? Mega bra! På onsdag ska vi till skolan och lyssna på någon föreläsning, jag säga bara att de är en väääldig tur att vi ska det, jag saknar min klass så mycket att jag håller på att gå mitt av. Nu ikväll har jag bara slappat här i min säng med min bästa vän, datorn. Jag älskar henne verkligen, haha. Ni får ha det så bra, vi lär ju höras.



du är inte bara min vän, du är min bästa vän.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0